Click here for English English
The Food Office

The Food Office is een bureau dat zich vastbijt in eten en drinken. In de catering en vending van bedrijven en organisaties welteverstaan. We vinden het belangrijk dat medewerkers en studenten onder de beste condities van hun drink- en eetmoment genieten. Daar wordt iedereen gelukkiger van.

jong, maar niet van gisteren

The Food Office is in 2017 opgericht door Pieter van de Graaf. Pieter heeft een brede ervaring in de markt van eten en drinken. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool heeft hij gewerkt voor organisaties die actief zijn in partycatering en bedrijfscatering, die multiservices aanbieden en die oplossingen bedenken op het vlak van integraal facilitair management. We kunnen dan ook stellen dat wij de markt van haver tot gort kennen.

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

De trends en ontwikkelingen in de facilitaire markt volgen elkaar in hoog tempo op. De markt verandert snel. Nieuwe huisvestingsconcepten zien het licht, het belang van vitale medewerkers wordt alom erkend en duurzaamheid en circulariteit zijn hot topics. Kosten besparen blijft ondertussen voor opdrachtgevers een grote wens, ook in eten en drinken. 

Onze EXPERTISE

The Food Office heeft de expertise in huis om op deze veranderingen in te spelen. We kennen de mogelijkheden, de kansen én risico’s van bepaalde keuzes. Met deze kennis weten wij maximaal resultaat te halen, zowel kwalitatief als financieel. Dit leidt tot innovatieve concepten die op alle gebieden verantwoord zijn. We maken onze opdrachtgevers deelgenoot van onze kennis, brengen structuur aan in de talrijke opties die beschikbaar zijn en ondersteunen hen bij het maken van de juiste keuze. 

GEZONDE, VITALE ORGANISATIE

Bezig zijn met eten en drinken is leuk. We praten daar graag over. Maar tegelijkertijd slaan wij spijkers met koppen door jouw organisatie te leren kennen. Door met eigen ogen te zien welke eet- en drinkfaciliteiten je aanbiedt en onder welke condities. Die condities verbeteren we waar het kan. Dat maakt niet alleen jouw organisatie gezond en vitaal, maar ook de mensen die er werken en leren. En daar wordt iedereen gelukkiger van. 

Ik wil graag persoonlijk met jullie kennismaken!