Click here for English English
The Food Office

The Food Office is een bureau dat zich vastbijt in eten en drinken. In de catering en vending van bedrijven en organisaties welteverstaan. We vinden het belangrijk dat medewerkers of patiënten onder de beste condities van hun drink- en eetmomenten genieten. Daar wordt iedereen gelukkiger van.

VAN HAVER TOT GORT

The Food Office is in 2017 opgericht door Pieter van de Graaf. Pieter heeft een brede ervaring in de markt van eten en drinken. Na zijn studie aan de Hogere Hotelschool heeft hij gewerkt voor organisaties die actief zijn in partycatering en bedrijfscatering, die multiservices aanbieden en die oplossingen bedenken op het gebied van integraal facilitair management. We kunnen dan ook gerust stellen dat The Food Office de markt van haver tot gort kent. 

TRENDS EN ONTWIKKELINGEN

De trends en ontwikkelingen in de facilitaire branche volgen elkaar in hoog tempo op. De markt verandert snel. Zo zien nieuwe huisvestingsconcepten het licht, wordt het belang van vitale medewerkers alom erkend en zijn duurzaamheid en circulariteit hot topics in de hele maatschappij. Kosten besparen blijft ondertussen voor opdrachtgevers een grote wens, ook in eten en drinken. Dit alles vraagt om een groot innovatievermogen van zowel opdrachtgever als leverancier. 

EXPERTISE

The Food Office heeft de expertise in huis om op deze veranderingen in te spelen. We kennen de mogelijkheden, kansen én de risico’s van bepaalde keuzes. Met deze kennis weten wij maximaal resultaat te halen, zowel financieel als kwalitatief. Dit leidt tot innovatieve concepten die op alle gebieden verantwoord zijn. We maken onze opdrachtgevers deelgenoot van onze kennis, brengen structuur aan in de talrijke opties die beschikbaar zijn en ondersteunen hen bij het maken van de juiste keuze. 

GEZONDE, VITALE ORGANISATIE

Bezig zijn met eten en drinken is leuk. We praten daar graag over. Maar tegelijkertijd slaan wij graag spijkers met koppen door jouw organisatie te leren kennen. Door met eigen ogen te zien welke eet- en drinkfaciliteiten je aanbiedt en onder welke condities. Die condities verbeteren we waar het kan. Dat maakt niet alleen jouw organisatie gezond en vitaal, maar ook de mensen die er gebruik van maken. En daar wordt iedereen gelukkiger van. 

Kopje koffie?