Click here for English English
The Food Office

The Food Office is een bureau dat zich vastbijt in eten en drinken. In de catering en vending van bedrijven en organisaties welteverstaan. We vinden het belangrijk dat medewerkers of patiënten onder de beste condities van hun koffie- en eetmomenten genieten. Daar wordt iedereen gelukkiger van.

WE KENNEN DE MARKT…

The Food Office is in 2017 opgericht door Pieter van de Graaf. Pieter heeft een brede ervaring in de markt van eten en drinken. Na zijn studie aan de hogere hotelschool heeft hij gewerkt voor organisaties die actief zijn in partycatering en bedrijfscatering, multiservices en integraal facilitair management. Wij kennen de markt dan ook van haver tot gort.

… EN DE LEVERANCIERS

Maar we kennen ook de leveranciers. Daarmee beschikken we over de kennis op het snijvlak van vraag en aanbod. Dat wij precies weten wat er ‘te koop is’ leidt tot (financieel) gezonde oplossingen op het gebied van eten en drinken. Daarin maken wij zonder enige twijfel het verschil voor zowel de opdrachtgever als de leverancier. Dankzij die kennis weten we als geen ander vraag en aanbod samen te brengen tot een ideale en succesvolle combinatie.

GEZONDE, VITALE ORGANISATIE

Bezig zijn met eten en drinken is ontzettend leuk. We praten daar graag over bij The Food Office. Maar we zijn niet van lange vergadersessies en uitgebreide rapporten. Wij slaan liever spijkers met koppen door jouw organisatie te leren kennen. Door met eigen ogen te zien welke eet- en drinkfaciliteiten je aanbiedt en onder welke condities. Die condities verbeteren we waar het kan. Dat maakt niet alleen jouw organisatie gezond en vitaal maar ook de mensen die er gebruik van maken. Daar wordt iedereen gelukkiger van.

DE BESTE KEUS

Wat onze opdracht ook is, The Food Office hanteert een pragmatische en doelgerichte aanpak. We houden de visie van je bedrijf of organisatie altijd in het oog en laten je zien tot welke consequenties je keuzes leiden. Omdat we de leveranciersmarkt goed kennen, weten we precies waar voor jouw organisatie ruimte zit om je wensen te verwezenlijken. En dat is net even anders dan heel veel anderen het doen.

Kopje koffie?