Click here for English English
The Food Office

Veel organisaties zorgen er met hun faciliteiten voor dat hun medewerkers of patiënten niets te kort komen. Dat juichen wij toe. Tegelijkertijd gaan we voor hen op zoek naar hoe het efficiënter, betaalbaarder, duurzamer en vitaler kan. Dit doen wij met een breed scala aan activiteiten.

Strategie- en conceptontwikkeling

The Food Office adviseert haar opdrachtgevers over goed en gezond eten en drinken. Wij formuleren een strategie die past bij de visie en doelstellingen van jouw organisatie. We ‘ontleden’ de wensen en verwachtingen tot op het bot en nemen daarin de allernieuwste trends en ontwikkelingen mee. Daarmee realiseren wij werkbare concepten waar onze opdrachtgevers zich maximaal mee weten te onderscheiden in food, vitaliteit en duurzaamheid. 

Wij werkten o.a. voor Arrangegroup.

Aanbesteden

Wij besteden diensten voor onze opdrachtgevers aan. The Food Office beschikt over de kennis van het snijvlak van vraag en aanbod. Dat wij precies weten wat wat er op de markt ‘te koop is’ leidt tot (financieel) gezonde oplossingen. Daarin maken wij zonder enige twijfel het verschil voor zowel onze opdrachtgevers als de leveranciers. Dankzij die kennis weten we namelijk als geen ander vraag en aanbod samen te brengen tot een ideale en succesvolle combinatie. 

Wij werkten o.a. voor Stedin en Rabobank

IMPLEMENTeren

The Food Office steekt haar handen graag uit de mouwen. Het goed implementeren van een nieuw concept lijkt gemakkelijk, maar is het niet. De medewerkers op de werkvloer moeten de afspraken die gemaakt zijn waarmaken en dat gaat niet vanzelf. Dit geldt ook voor processen en systemen. The Food Office heeft de ervaring, kennis en kunde om ieder concept te implementeren, op ieder niveau. Wij nemen verantwoordelijkheid van ontwikkeling tot implementatie. 

Wij werkten o.a. voor CBRE | ING

OPTIMALISeren

Aan de basis van iedere dienst liggen afspraken. The Food Office neemt die graag onder de loep. Niet door deze te managen op cijfers en KPI’s: dat maakt de dienstverlening namelijk niet beter. Wat wij wel doen: de dienst optimaliseren. Wij houden de gemaakte afspraken tegen het licht en passen deze waar noodzakelijk aan. Met als doel de afspraken mee te laten bewegen met de ontwikkelingen in de markt en de wensen van onze opdrachtgevers. 

Wij werkten o.a. voor De Pettelaer en het Albert Schweitzer Ziekenhuis