Click here for English English
The Food Office

Eten en drinken is leuk. Veel organisaties zorgen er met cateringfaciliteiten voor dat hun medewerkers of patiënten niets te kort komen. Dat juichen wij alleen maar toe. Tegelijkertijd gaan we voor bedrijven en zorginstellingen op zoek naar hoe het efficiënter, betaalbaarder, duurzamer en vitaler kan. Doelgericht, eigenzinnig en transparant, op strategisch en tactisch niveau.

TRENDS IN ETEN EN DRINKEN

De trends en ontwikkelingen in facilitaire voorzieningen volgen elkaar in hoog tempo op. De markt verandert snel. Nieuwe huisvestingsconcepten zien het licht, het belang van vitale medewerkers wordt erkend en duurzaamheid en circulariteit zijn hot topics in de hele maatschappij. Kosten besparen blijft ondertussen een grote wens, ook in eten en drinken. Dit vraagt in voeding om een groot innovatievermogen van zowel opdrachtgever als leverancier.

INNOVATIE IN CATERING EN VENDING

The Food Office heeft de expertise in huis om op deze veranderingen in te spelen. We kennen de vele mogelijkheden, de kansen én de risico’s van keuzes. Daarmee weten we maximale resultaten te behalen, zowel aan de financiële kant als in het bevorderen van de gezondheid van mensen. Het leidt tot innovatieve concepten die op alle gebieden verantwoord zijn. We maken onze opdrachtgevers graag deelgenoot van onze kennis, brengen structuur aan in de talrijke opties die beschikbaar zijn en ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.

ONZE AANPAK

The Food Office doet niet aan kunstjes. Iedere opdracht is anders en onze aanpak is afhankelijk van de doelstellingen van onze opdrachtgevers. Onze werkwijze bepalen wij dan ook altijd in overleg met jou. Misschien is het voldoende om je op weg te helpen met een inspirerende workshop. Wellicht heb je behoefte aan een totaaloplossing van A tot en met Z, waarbij we contracten tegen het licht houden en een inkoopmethode implementeren.

FOOD, VITALITEIT EN DUURZAAMHEID

The Food Office ontwerpt en implementeert ook turn-key concepten, zowel in opdracht van onze opdrachtgevers als voor eigen rekening en risico. Daarbij nemen we de missie van een organisatie mee, ‘ontleden’ de wensen tot op het bot en nemen de allernieuwste trends en ontwikkelingen mee, zodat opdrachtgevers zich in food, vitaliteit en duurzaamheid met onze concepten weten te onderscheiden.

ONZE OPDRACHTEN

The Food Office biedt je een breed palet aan activiteiten, alle gericht op catering en vending:

  • Benchmarks
  • Verbeterplannen
  • Aanbestedingen
  • Implementaties
  • Contract Innovatie
  • Diverse

CATERING EN CONTRACTEN

Aan de basis van alle facilitaire voorzieningen liggen contracten. The Food Office neemt die graag onder de loep. Niet door deze te managen, want enkel sturen op cijfers en KPI’s maakt de voorzieningen niet beter. Wat wij wel doen: contracten innoveren. Namens onze opdrachtgevers gaan wij met leveranciers in gesprek om contracten tegen het licht te houden en waar mogelijk aan te passen. Want uit ervaring weten we dat er vaak ruimte is om ook langjarige contracten met ontwikkelingen te laten meebewegen.