JOUW ORGANISATIE, JOUW WENSEN
Onze opdrachtgevers in bedrijven én zorgorganisaties worstelen vaak met de vraag hoe ze een restauratieve dienst inrichten of aanbesteden. Dat is verre van simpel want ga maar na: over smaak valt te twisten en hoe meer meningen, des te ingewikkelder het wordt. Plots komen allerlei kwesties om de hoek kijken: wat zijn de kosten van de catering en vending? Hoe duurzaam willen we het hebben? Hoe moeten de restauratieve voorzieningen gaan bijdragen aan de vitaliteit? Gaan we lokale ondernemers bij onze dienst betrekken en willen we een uniform aanbod presenteren of – in geval van een diverse doelgroep – toch maatwerk? En als de wensen dan eenmaal geformuleerd zijn: wat vragen wij nu precies aan de markt zodat we daadwerkelijk krijgen wat wij willen?
INZICHT IN KANSEN EN RISICO’S
The Food Office adviseert en ondersteunt je hierin. We zijn op de hoogte van trends en ontwikkelingen, kennen de markt én de leveranciers en maken de mogelijkheden, kansen en risico’s voor je inzichtelijk. Zodat jij voor jouw organisatie de juiste keuzes kunt maken.