Click here for English English
The Food Office

Ook deze zomer organiseren wij weer onze jaarlijkse borrel op het water!
Twee uurtjes varen, door de prachtige Eempolder met louter mooie verhalen.

netwerken op het water!

The Food Office houdt van leuke dingen doen. Gewoon, omdat wij hier heel erg blij van worden. En daarom organiseren wij ook deze zomer weer onze oergezellige borrel op het water. In onze stoere Harding-reddingssloep. Twee uur varen op de Eem, vanuit Baarn, door het prachtige natuurgebied van de Eempolder. En jij bent van harte uitgenodigd! Waarom? Omdat wij dit ontzettend leuk vinden en dol zijn op mooie verhalen. Vaar dus gezellig met ons mee!

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig: je meldt je aan als je van gezelligheid houdt, iets leuks te vertellen hebt én open staat voor de verhalen van anderen. Zo simpel is het. We verzamelen bij Restaurant Eemlust in Baarn voor een welkomstdrankje en schepen daarna in. Vanzelfsprekend is er op de sloep ook wat lekkers te eten en te drinken. 

Wij trakteren

Deelname is kosteloos: wij trakteren! Als je meevaart dan vermelden we jouw naam in de rechter kolom van deze pagina. Zo kun je inschatten of de verhalen die je te horen gaat krijgen ook jou aanspreken. Als je eenmaal bent aangemeld en je zegt binnen drie dagen voor de borrel af, dan heb je een keuze: óf je regelt een (net zo'n leuke) vervanger óf je betaalt € 25,- aan CliniClowns, van wie wij trotse partner zijn.  

Zomers genieten

De sloep van The Food Office is een open boot. Als er regen verwacht wordt dan verplaatsen we de borrel. We gaan niet voor onze lol zitten verkleumen. Als dit het geval is dan krijg je hiervan tijdig bericht. Tegen kou kunnen we ons kleden, in dat geval gaan de trossen gewoon los.