Click here for English English
The Food Office

Plezier hebben in de dingen die wij doen is ons uitgangspunt:
Het maakt onze werkdagen leuk!
Dat is fijn voor ons én goed voor onze opdrachtgevers.
Maar een lach op het gezicht is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend.

CliniClowns

CliniClowns zet zich in voor zieke kinderen, kinderen met een beperking en voor mensen met dementie. Met spel en humor zorgen professionele CliniClowns voor afleiding en plezier. Ze maken contact met het positieve en gezonde in iemand. Zorgen, angst en stress verdwijnen naar de achtergrond. Zo draagt CliniClowns bij aan menslievende zorg. Dat kan dankzij nauwe samenwerking met de zorg en de talloze supporters die ons met geld, tijd en kennis steunen. Kijk ook eens op cliniclowns.nl.  

Trotse partner

De CliniClowns spelen in bijna alle ziekenhuizen met een kinderafdeling, de psychiatrie, revalidatieklinieken, hospices, speciale scholen, kinderdagverblijven en in zorginstellingen voor mensen met dementie. Ook via de CliniClowns App kunnen kinderen live contact met de clowns maken. The Food Office ondersteunt het belangrijke werk van CliniClowns zodat ook zieke kinderen, kinderen met een beperking en mensen met dementie een fijne dag kunnen hebben en een lach op het gezicht krijgen.

Alpentocht

Op zaterdag 11 september 2022 neemt The Food Office deel aan de Alpentocht. De Alpentocht is een fiets-, wandel- en hardloop evenement in de Alpen. Bij de Alpentocht lever je met elkaar een topprestatie en zet je je ook nog eens in voor het mooie werk van CliniClowns. In 2022 gaat deze naar de Stelvio in de Italiaanse Alpen, bekend om zijn 48 haarspeldbochten. Heb je zin om met ons mee te fietsen? Daag jezelf dan uit, stuur ons een bericht en fiets met ons mee!