Click here for English English
The Food Office

"De studenten luisteren graag naar de inspirerende colleges
van The Food Office."

Hoorcollege

Jaarlijks verzorgt The Food Office aantal colleges voor de derdejaars studenten van de opleiding Facility Management van Zuyd Hogeschool. Het thema van het hoorcollege is ‘Food Service Design’. Aan bod komen dan onder andere de mogelijke inrichting van een food concept en de factoren om een food concept duurzaam succesvol te maken: iets wat soms voelt als een 'mission impossible'. Tijdens het college leggen wij een link tussen de literatuur, voorbeelden uit de praktijk en onze kennis en ervaring. Voldoende stof voor de studenten om de opdracht van het blok invulling te kunnen geven.

Werkcolleges

Ook verzorgt The Food Office in diezelfde periode een aantal interactieve werkcolleges. Tijdens deze werkcolleges brengen de studenten de kennis die met hen gedeeld is tijdens het hoorcollege in de praktijk. The Food Office bereidt ten behoeve van de werkcolleges meerdere casussen voor, gebaseerd op opdrachten uit de praktijk. Tijdens de introductie van de werkcolleges worden deze opdrachten toegelicht: wat was de situatie en wat was de opdracht? Vervolgens gaan de studenten als professionals in spé met deze informatie aan de slag en geven zij invulling aan de fictieve opdrachten.

Vorig project Project overzicht Volgend project