Click here for English English
The Food Office

"Een overeenkomst die bol staat van duurzaamheid en gezondheid: een opdracht die daarom goed bij ons past en waar wij heel trots op zijn!"

De Vraag

De Gemeente Utrecht is in het afgelopen jaar een ambitieuze aanbesteding gestart om te komen tot een nieuw cateringcontract. Begin 2021 is dit traject afgerond en heeft Eurest NL de opdracht gegund gekregen. De volgende stap was de implementatie van dit cateringcontract. Hiervoor heeft de Gemeente Utrecht de hulp gevraagd van VFM Facility Experts en The Food Office die speciaal voor dit traject een samenwerking aangingen.

Het Doel

De Gemeente Utrecht heeft met het nieuwe contract als doel om een inclusief, duurzaam en gezonde dienstverlening te faciliteren voor haar medewerkers. Daarnaast moest de nieuwe dienstverlening een passende oplossing bieden voor de drie verschillende locaties van de Gemeente Utrecht; het stadskantoor, de gemeentewerken en het stadhuis.

Onze Aanpak

In nauwe samenwerking met VFM hebben we de Gemeente ontzorgt bij de implementatie van het nieuwe contract. Aangezien de overeenkomst bol staat van de inclusieve, duurzame en gezonde initiatieven waren er veel zaken die geregeld moesten worden. Ook een verbouwing was onderdeel van de implementatie, terwijl de huidige dienstverlening door diende te draaien. Met een logische rolverdeling, heldere en transparante communicatie en een goede focus hebben we samen deze implementatie tot een succes gemaakt. Onze inzet tijdens dit traject is door de Gemeente Utrecht beoordeeld met een 8!

Onze werkzaamheden

  • Voorzitten van het wekelijkse implementatieoverleg
  • Borgen van de contractafspraken tussen de Gemeente Utrecht en cateraar
  • Coördinatie van de implementatie werkzaamheden
  • Bewaken van de belangen van de Gemeente Utrecht
  • Zorgen voor een soepele overdracht van huidige naar nieuwe cateraar
Vorig project Project overzicht Volgend project