Click here for English English
The Food Office

"The Food Office neemt een diversiteit aan opdrachten voor haar rekening.
Kortlopende opdrachten en opdrachten die wat langer duren.
Complexe en minder complexe opdrachten.
Onderstaand een greep uit onze kortlopende opdrachten."

RABOBANK HOOGEVEEN

Rabobank Hoogeveen is gevestigd in een pand dat zij deelt met een andere huurders. Ze wilde de kosten van de restauratieve dienstverlening evenredig verdelen onder de andere huurders in het pand.

INTEGRALE KOSTENCALCULATIE

In opdracht van de Rabobank heeft The Food Office een integrale kostencalculatie gemaakt van de restauratieve dienstverlening, zowel van de keuken en het restaurant zelf (kosten huur, afschrijving en onderhoud) als van de dienstverlening. Deze calculatie gebruikt de Rabobank nu ter onderbouwing van de kostenverdeling.

TRENDTOUR ROTTERDAM

De stad Rotterdam barst van de trends en ontwikkelingen op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid. De Rotterdamse ambities zijn een voorbeeld voor velen. In opdracht van een collega-bureau heeft The Food Office de medewerkers van een landelijke dienstverlener meegenomen op een tweedaagse trendtour door de stad.

VERBETERING IN GASTBELEVING

We hebben de deelnemers aan de trendtour kennis laten maken met de trends en ontwikkelingen die zich in Rotterdam op het gebied van eten, drinken en gastvrijheid voordoen. We hebben hen daarbij uitgedaagd om op basis daarvan te kijken naar verbeteringen in gastbeleving en commerciële resultaten binnen de eigen werkomgeving.Vorig project Project overzicht Volgend project