Click here for English English
The Food Office

"Wat een uitdaging leek door de verschillende doelgroepen, heeft door de verfrissende kijk vanuit The Food Office een verassend concept opgeleverd. - Simone van der Neut-Wesdorp"

De vraag

ArrangeGroup is opgericht in het jaar 2000 en inmiddels uitgegroeid tot een facilitair ondernemershuis met bijna 250 medewerkers. Door haar brede kennis en ervaring realiseert zij als kennispartner altijd een passende oplossing op het gebied van facilitair management. Medio 2018 heeft zij The Food Office gevraagd een bijdrage te leveren aan het concept van een nieuw te ontwikkelen woon- en werkcomplex van één van haar opdrachtgevers.  

Het doel

Dit complex moest ruimte bieden aan allerlei huurders, van groot tot klein. Van kleine zelfstandigen tot (middel)grote bedrijven. Maar ook aan creatievelingen en bewoners. Een bruisende gemeenschap dus waar het nooit stil is en waar wonen en werken hand in hand gaan. Een complex met gemeenschappelijke ruimtes, horeca, kantoren en woningen. Het doel van onze opdracht was het realiseren van een gezond en comfortabel leefklimaat dat maximaal zou bijdragen aan het welbevinden van de gebruikers, met eten en drinken als verbindende factor. Een opdracht die The Food Office perfect past! 

Onze aanpak

De ontwikkeling van dit concept heeft plaatsgevonden in nauwe samenwerking met Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer bij Arrange Integrated. In een aantal workshops hebben wij gezamenlijk de mogelijkheden en kansen van het concept inzichtelijk gemaakt en uitgewerkt.  Omdat het concept het gehele leefklimaat betrof, stond de integratie van diensten centraal. De facilitaire medewerkers hebben dan ook dezelfde doelstelling: één gebouw, één visie en één dienstverlening. Een goede zet, want juist het loslaten van de traditionele demarcatie tussen de diensten werd heel goed ontvangen door de opdrachtgever van ArrangeGroup. En daar was het allemaal om te doen. 

Onze werkzaamheden

  • Het organiseren van een inspitatietour
  • Het mede-bedenken én uitwerken van het concept

    Het concept betrof de verstrekking van het eten en drinken (24/7) voor zowel de bewoners als de werkenden in het pand.
Vorig project Project overzicht Volgend project