Click here for English English
The Food Office

"The Food Office zorgt voor praktische oplossingen
die direct toepasbaar zijn. - Roland van Herk"

DE VRAAG

"Kan The Food Office inzicht bieden in het verbeterpotentieel van de voedingsfaciliteiten van het ziekenhuis?" Die uitdaging namen we graag aan.

HET DOEL

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis wil de facilitaire diensten gebouwbeheer, voeding en energiemanagement verbeteren, zowel financieel en kwalitatief als organisatorisch. Onze opdracht was om inzicht te bieden in de huidige situatie en de gewenste situatie van het onderdeel ‘voeding’. The Food Office werkte hierbij in opdracht van HEYDAY Facility Management uit Eindhoven die zelf de andere aspecten voor haar rekening nam.

ONZE AANPAK

Samen met HEYDAY besloten we de scrummethodiek toe te passen: in multidisciplinaire teams bogen we ons in korte sprints van steeds enkele weken over de bestaande en gewenste status van de facilitaire diensten. Hierbij zijn de medewerkers van het ziekenhuis continu nauw betrokken geweest. Het leidde tot een kwalitatief hoogwaardige rapportage waarmee het ziekenhuis een stevig fundament in handen heeft om haar (toekomstige) keuzes op te baseren.

ONZE WERKZAAMHEDEN

Om inzicht te bieden in het verbeterpotentieel voerden we de volgende werkzaamheden uit:

  • Het maken van een blauwdruk van de huidige situatie
  • Het opstellen van een operationeel verbeterplan
Vorig project Project overzicht Volgend project