Click here for English English
The Food Office

Wij stellen je graag kort voor aan onze teamleden.

Pieter van de Graaf

Projectadviseur

Pieter rond 3

Door het stellen van de juiste vragen help ik mijn opdrachtgevers hun doelstellingen te vertalen naar de best mogelijke invulling van hun strategische ambities. Ik geef mijn opdrachtgevers heldere keuzes op het gebied van duurzaamheid en vitaliteit. Tegelijkertijd ga ik op zoek naar hoe de dienstverlening efficiënter en betaalbaarder kan worden ingericht. Het is mijn uitdaging mijn  opdrachtgevers keer op keer te verrassen met aansprekende ideeën, onverwachte invalshoeken en onderscheidende oplossingen die optimaal renderen. Doelgericht, eigenzinnig en transparant.

In de weekenden trek ik er graag op uit op: in het zomerseizoen op mijn koersfiets en in de winter op mijn mountainbike. Tot rust kom ik op mijn sloep: heerlijk om aan het einde van de middag of op een zachte zomeravond het water op te gaan. Maar, mijn grootste hobby is mijn gezin: mijn lieve vrouw en drie kinderen.

Tessa Riesmeijer-van der kamp

Projectadviseur

Tessa rond 3

Opdrachtgevers adviseren en ondersteunen naar de beste oplossing voor hun specifieke wensen en eisen, daar haal ik voldoening uit! Na jaren gewerkt te hebben aan de sales kant van zowel fmcg- als cateringbedrijven zet ik nu graag mijn kennis en ervaring van deze branche in om onze opdrachtgevers te ondersteunen in hun aanbestedings-, optimalisatie- of implementatietraject. Vol enthousiasme en met een doelgerichte insteek ga ik samen met onze opdrachtgevers aan de slag om het meest optimale resultaat te behalen.

Ook thuis begeef ik mij het liefst in de wereld van eten & drinken! In het weekend de hele dag in de keuken staan voor een mooi diner of juist met mijn kinderen koekjes bakken; van beiden word ik heel blij! Om dit allemaal te kunnen blijven doen vind je me ’s avonds vaak in het park tijdens mijn bootcamptrainingen.

Yumi Plat

projectadviseur

Yumi rond 3

In mijn werk als projectadviseur geniet ik het meeste van de afwisseling tussen de verschillende projecten en het oplossen van uitdagende vraagstukken voor onze opdrachtgevers! In het afgelopen jaar heb ik mij op verschillende vlakken kunnen ontwikkelen maar met name op het gebied van contractmanagement en implementeren heb ik mooie stappen gezet. Op deze specifieke gebieden richt ik mij dan ook in het heden en in de toekomst, hier krijg ik energie van!

Behalve in het werk, geniet ik in mijn vrije tijd zo veel mogelijk! Zo hou ik, net zoals bijna iedereen, enorm van lekker eten. Het liefst laat ik mij dan ook lekker in de watten leggen in een goed restaurant waar alles klopt. Echter maak je mij ook met een heerlijke borrelplank en een spelletjesavond met vrienden ook zielsgelukkig. Naast eten en drinken zit ik in mijn ook heel erg graag op de racefiets om mooie nieuwe plekken in binnen- en buitenland te ontdekken!

Carlijn teunissen

Interim projectadviseur

Carlijn rond 3

Naast mijn rol als verbinder bij Interim Food Professionals werk ik op interim basis graag voor The Food Office aan diverse opdrachten. Ik vind het een geweldige uitdaging om bezig te zijn met strategie- en conceptontwikkeling. Het creatieve denkproces, de brainstormsessies met de opdrachtgever, het achterhalen van de ‘why’; allemaal stappen om uiteindelijk te komen tot de beste oplossing! Ik wil er uit halen wat er in zit door anderen uit te dagen om tot de kern van hun échte vraag te komen. Want ik geloof dat creativiteit wordt geïnspireerd door elkaar. En dat een concept pas echt goed tot stand komt door verschillende mensen in hun kracht te zetten.

Enthousiasmeren en het verbinden van mensen is mijn kracht. Het versterken van de teamgeest kan ik als geen ander. Dit is thuis niet anders! Vrienden en familie samenbrengen, thuis in de keuken of op zoek naar de leukste en nieuwste plekjes van Utrecht. En zo nu en dan een sterrendiner, dat vind ik geweldig!