Wil jij ervaren hoe andere organisaties de verstrekking van eten en drinken aanpakken en écht werk maken van thema’s als gezondheid, duurzaamheid en werkbeleving? Ga mee op tour langs vooruitstrevende bedrijfsrestaurants. Vol inhoudelijke inzichten en zonder verkooppraatjes. Speciaal voor facilitair en inkoopprofessionals.
Tijdens deze kennistour kijk je letterlijk in de keuken van organisaties die het verschil maken. Je spreekt met facilitair en inkoopcollega’s die vertellen wat wel en niet werkt in de praktijk. Geen abstracte theorie, maar concrete inspiratie die je direct kunt toepassen binnen je eigen organisatie.
Onze kennistours zijn ontwikkeld voor professionals (facilitairs managers, inkoopprofessionals, contractmanagers, beleidsmakers food & hospitality) die beleid en uitvoering aan elkaar willen verbinden.
Als professional wil je geen hippe horeca of marketingverhalen, maar:
Onze kennistours:
Wij hanteren een vaste prijs per tour, ongeacht het aantal deelnemers (tot 12 personen). Deze prijs is inclusief voorbereiding, begeleiding en coördinatie. Eten en drinken tijdens de tour rekenen we transparant door op basis van nacalculatie. Indicatie: vanaf €1.250 per tour (excl. BTW en cateringkosten).
Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.
Open inschrijving
We organiseren ook regelmatig kennistours met open inschrijving. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe data? Laat dan hieronder je gegevens achter.
Benieuwd of een kennistour iets voor jouw organisatie is? Meld je aan of vraag vrijblijvend meer informatie op. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking of kom gezellig langs voor een kopje koffie of thee!.
“Dankzij de verfrissende kijk van The Food Office is een verrassend concept ontstaan dat elke gast een passende ervaring biedt.”