Welkom bij The Food Office! Wij zijn actief in de wereld van eten en drinken.
De werk- en leeromgeving is onze focus, goede voeding is wat ons drijft.
Graag stellen wij ons aan jou voor.
"The team was satisfied with the outcome of the project: it has been great working with you on this project and we are delighted to have you in our network and reach out for any future projects."
Harry Pelivanidis, Research Analyst Dialectica
"The team was satisfied with the outcome of the project: it has been great working with you on this project and we are delighted to have you in our network and reach out for any future projects."
Harry Pelivanidis, Research Analyst Dialectica
"The team was satisfied with the outcome of the project: it has been great working with you on this project and we are delighted to have you in our network and reach out for any future projects."
"De VVE van Serviceflat De Pettelaer exploiteert een eigen restaurant. Ten behoeve van de besluitvorming over de nieuwe (in)richting van dit restaurant heeft het bestuur van deze VVE dankbaar gebruik gemaakt van de door The Food Office uitgewerkte voorstellen. De deskundigheid en dienstvaardigheid waarmee The Food Office één en ander heeft voorbereid en uitgewerkt is door het bestuur zeer op prij
Lees verder ›
Alof Wiechmann, voorzitter VVE Serviceflat De Pettelaer
"De VVE van Serviceflat De Pettelaer exploiteert een eigen restaurant. Ten behoeve van de besluitvorming over de nieuwe (in)richting van dit restaurant heeft het bestuur van deze VVE dankbaar gebruik gemaakt van de door The Food Office uit
Lees verder ›
Alof Wiechmann, voorzitter VVE Serviceflat De Pettelaer
"De VVE van Serviceflat De Pettelaer exploiteert een eigen restaurant. Ten behoeve van de besluitvorming over de nieuwe (in)richting van dit restaurant heeft het bestuur van deze VVE dankbaar gebruik gemaakt van de door The Food Office uitgewerkte voorstellen. De deskundigheid en dienstvaardigheid waarmee The Food Office één en ander heeft voorbereid en uitgewerkt is door het bestuur zeer op prijs gesteld. The Food Office heeft zich laten kennen als meedenkende en creatieve facilitator."
"Wat een uitdaging leek door de verschillende doelgroepen, heeft door de verfrissende kijk vanuit The Food Office een verrassend concept opgeleverd. Iedere gast kiest straks eten, drinken en een plek dat past bij zijn of haar emotie. Pieter is een inspirerend persoon, die het belangrijk vindt afspraken na te komen. Dit werkt ontzettend prettig!"
Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer Arrange Integrated
"Wat een uitdaging leek door de verschillende doelgroepen, heeft door de verfrissende kijk vanuit The Food Office een verrassend concept opgeleverd. Iedere gast kiest straks eten, drinken en een plek dat past bij zijn of haar emotie. Pieter
Lees verder ›
Simone Wesdorp, Facility Solutions Developer Arrange Integrated
"Wat een uitdaging leek door de verschillende doelgroepen, heeft door de verfrissende kijk vanuit The Food Office een verrassend concept opgeleverd. Iedere gast kiest straks eten, drinken en een plek dat past bij zijn of haar emotie. Pieter is een inspirerend persoon, die het belangrijk vindt afspraken na te komen. Dit werkt ontzettend prettig!"
"De Opleiding Facility Management van Zuyd Hogeschool werkt nauw samen met het werkveld. De verschillende professionals bieden ons slimme toepassingen van de nieuwste kennis en inzichten en geven de studenten zo een realistisch beeld van de praktijk. Als het gaat over eten en drinken dan roepen wij graag de hulp in van Pieter van de Graaf van The Food Office. De studenten luisteren graag naar zij
Lees verder ›
Jacqueline Creuwels, Opleiding Facility Management Zuyd Hogeschool
"De Opleiding Facility Management van Zuyd Hogeschool werkt nauw samen met het werkveld. De verschillende professionals bieden ons slimme toepassingen van de nieuwste kennis en inzichten en geven de studenten zo een realistisch beeld van de
Lees verder ›
Jacqueline Creuwels, Opleiding Facility Management Zuyd Hogeschool
"De Opleiding Facility Management van Zuyd Hogeschool werkt nauw samen met het werkveld. De verschillende professionals bieden ons slimme toepassingen van de nieuwste kennis en inzichten en geven de studenten zo een realistisch beeld van de praktijk. Als het gaat over eten en drinken dan roepen wij graag de hulp in van Pieter van de Graaf van The Food Office. De studenten luisteren graag naar zijn inspirerende colleges. De actieve betrokkenheid van Pieter wordt niet alleen door de studenten gewaardeerd, maar ook door de docenten."
"HEYDAY biedt tijdelijke deskundigheid voor facilitaire vraagstukken. Als deze vraagstukken over eten en drinken gaan, maken wij graag gebruik van de kennis en ervaring van The Food Office. The Food Office speelt niet alleen sterk in op de uitdagingen van onze opdrachtgevers, maar ook de professionals sluiten naadloos aan bij onze aanpak: praktische oplossingen, die direct toepasbaar zijn."
Roland van Herk, Directeur HEYDAY Facility Institute
"HEYDAY biedt tijdelijke deskundigheid voor facilitaire vraagstukken. Als deze vraagstukken over eten en drinken gaan, maken wij graag gebruik van de kennis en ervaring van The Food Office. The Food Office speelt niet alleen sterk in op de
Lees verder ›
Roland van Herk, Directeur HEYDAY Facility Institute
"HEYDAY biedt tijdelijke deskundigheid voor facilitaire vraagstukken. Als deze vraagstukken over eten en drinken gaan, maken wij graag gebruik van de kennis en ervaring van The Food Office. The Food Office speelt niet alleen sterk in op de uitdagingen van onze opdrachtgevers, maar ook de professionals sluiten naadloos aan bij onze aanpak: praktische oplossingen, die direct toepasbaar zijn."
"Pieter heeft ons tijdens de aanbesteding goed geadviseerd. Al snel werd duidelijk dat we met een echte professional te maken hadden. Pieter kwam met een inhoudelijk sterk verhaal en zijn advies heeft ons echt geholpen. De beoordeling van de offertes was uitgebreid en duidelijk en de aanbesteding heeft een mooie kostenbesparing opgeleverd."
Monique van den Hurk, Service Manager Rabobank Oss Bernheze
"Pieter heeft ons tijdens de aanbesteding goed geadviseerd. Al snel werd duidelijk dat we met een echte professional te maken hadden. Pieter kwam met een inhoudelijk sterk verhaal en zijn advies heeft ons echt geholpen. De beoordeling van d
Lees verder ›
Monique van den Hurk, Service Manager Rabobank Oss Bernheze
"Pieter heeft ons tijdens de aanbesteding goed geadviseerd. Al snel werd duidelijk dat we met een echte professional te maken hadden. Pieter kwam met een inhoudelijk sterk verhaal en zijn advies heeft ons echt geholpen. De beoordeling van de offertes was uitgebreid en duidelijk en de aanbesteding heeft een mooie kostenbesparing opgeleverd."
“Voor een toonaangevende opdrachtgever zochten wij een professional die de vernieuwde samenwerking met één van onze leveranciers op het gebied van eten, drinken en beleving kon faciliteren. The Food Office heeft deze transitie voor haar rekening genomen tot en met een vlekkeloze go-live van de dienstverlening.”
Albert Jan Cosijn, Regional Sourcing Director BeNeLux & France CBRE
“Voor een toonaangevende opdrachtgever zochten wij een professional die de vernieuwde samenwerking met één van onze leveranciers op het gebied van eten, drinken en beleving kon faciliteren. The Food Office heeft deze transitie voor haar rek
Lees verder ›
Albert Jan Cosijn, Regional Sourcing Director BeNeLux & France CBRE
“Voor een toonaangevende opdrachtgever zochten wij een professional die de vernieuwde samenwerking met één van onze leveranciers op het gebied van eten, drinken en beleving kon faciliteren. The Food Office heeft deze transitie voor haar rekening genomen tot en met een vlekkeloze go-live van de dienstverlening.”
The Food Office © 2024 | info@thefoodoffice.nl | +31 (0)35 543 6420