Click here for English English
The Food Office

Meld je nu aan voor de zomerse borrels van The Food Office!
Twee uurtjes varen door de prachtige Eempolder met louter mooie verhalen.

netwerken op het water!

The Food Office houdt van leuke dingen doen. Gewoon, omdat we hier heel erg blij van worden. En daarom organiseren wij ook deze zomer weer twee keer een oergezellige borrel op het water, in onze stoere Harding-reddingssloep. En jij bent van harte uitgenodigd! Twee uurtjes varen op de Eem, vanuit Baarn, door het prachtige natuur- en weidegebied van de Eempolder. Waarom? Omdat wij dol zijn op mooie verhalen.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig: je meld je aan als je van gezelligheid houdt, iets leuks te vertellen hebt én open staat voor de verhalen van anderen. Zo simpel is het. We verzamelen bij Restaurant Eemlust in Baarn voor een welkomstdrankje en schepen daarna in. Vanzelfsprekend is er op onze sloep ook wat te eten en te drinken. 

Wij trakteren

Deelname is kosteloos: wij trakteren! Als je meevaart dan vermelden we jouw naam in de rechter kolom van deze pagina. Zo kun je inschatten of de verhalen die je te horen gaat krijgen jou ook aanspreken. Als je eenmaal bent aangemeld en je zegt binnen drie dagen voor de borrel af, dan heb je een keuze: óf je regelt een (net zo'n leuke) vervanger óf je betaalt € 25,- aan een goed doel naar keuze. Dit is een harde afspraak!

Zomers genieten

De sloep van The Food Office is een open boot. Als er regen verwacht wordt dan verplaatsen we de borrel. We gaan niet voor onze lol zitten verkleumen. Als dit het geval is dan krijg je hiervan tijdig bericht. Tegen kou kunnen we ons kleden, in dat geval gaan de trossen gewoon los.

Aanmelden

Onderstaand zie je wie wanneer meevaart. Zie je nog niets? Eén moet de eerste zijn! Wil je ook mee? Meld je dan snel via onze contactpagina aan. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers per borrel.

Donderdag 25 juli | 15.30 uur

Woensdag 18 september | 15.30 uur