Click here for English English
The Food Office

Een gezonde levensstijl is de basis van een gelukkig leven.
Sportief bezig zijn is daar onlosmakelijk mee verbonden.
Daarom organiseren we ieder jaar twee gave wielerevenementen.
Fiets jij ook met ons mee?

TOUR FACILITAIR

Tour Facilitair is een supergaaf evenement voor de facilitair professional. Opdrachtgevers, leveranciers, adviseurs: iedereen is welkom. Dit evenement staat sinds 2016 op de facilitaire kalender. In 2021 hebben wij ons eerste lustrum mogen vieren, na het helaas af te moeten zeggen in 2020.. Tour Facilitair wordt elk jaar op de eerste woensdag in juni verreden. Een bewezen evenement met in 2022 circa 250 deelnemers. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op onze website!

Goed geregeld

Bij de start- en finish is voldoende kleedruimte aanwezig en na afloop van de toertocht kunnen de deelnemers douchen. Tijdens de tocht wordt het peloton begeleid door gecertificeerde verkeersregelaars: zij zorgen ervoor dat de deelnemers zonder oponthoud kruispunten kunnen passeren. Er rijden ook twee auto’s van de organisatie mee: met reservematerialen om kleine reparaties uit te voeren én met medewerkers van Het Rode Kruis die in het geval van lichamelijke pech eerste hulp kunnen verlenen.

Het Programma

Het programma van onze wielerevenementen combineert sportiviteit en inhoud. Het is even aantrekkelijk als doelgericht: we genieten eerst van een overheerlijke en gezonde lunch en stappen dan op de fiets voor onze toertocht. De lengte van de route is circa 80 kilometer. We sluiten de dag af met een gezellige en aangeklede borrel: de ideale gelegenheid om na te praten en op informele wijze vakgenoten te ontmoeten. Geen van de deelnemers gaat deze dag met een lege maag naar huis!

Fiets ook met ons mee!

Door deel te nemen heb je niet alleen een hele leuke en zinvolle dag, je draagt ook bij aan je eigen vitaliteit of die van je medewerkers en of relaties. Kijk voor meer informatie op The Food Office Business Vitality.