Click here for English English
The Food Office

Een gezonde levensstijl is de basis van een gelukkig leven.
Sportief bezig zijn is daar onlosmakelijk mee verbonden.
Daarom organiseren we ieder jaar twee gave wielerevenementen.
Fiets jij ook met ons mee?

TOUR FACILITAIR

Tour Facilitair is een supergaaf evenement voor de facilitair professional. Opdrachtgevers, leveranciers, adviseurs: iedereen is welkom. Dit evenement staat sinds 2016 op de facilitaire kalender. In 2020 vieren wij dus het eerste lustrum. Tour Facilitair wordt elk jaar op de eerste woensdag in juni verreden. Een bewezen evenement met in 2019 circa 175 deelnemers. 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op The Food Office Business Vitality.

Goed geregeld

Bij de start- en finish is voldoende kleedruimte aanwezig en na afloop van de toertocht kunnen de deelnemers douchen. Tijdens de tocht wordt het peloton begeleid door gecertificeerde verkeersregelaars: zij zorgen ervoor dat de deelnemers zonder oponthoud kruispunten kunnen passeren. Er rijden ook twee auto’s van de organisatie mee: met reservematerialen om kleine reparaties uit te voeren én met medewerkers van Het Rode Kruis die in het geval van lichamelijke pech eerste hulp kunnen verlenen.

OMLOOP VAN DE ZORG

Ons fietsevenement Omloop van de Zorg organiseren we exclusief voor de zorgprofessional. Elk jaar, op de 3e of 4e donderdag in juni, stappen wij op de fiets om een mooie route te fietsen. In 2020 voor de 2e keer. Tijdens Omloop van de Zorg combineren wij het aangename met het nuttige: voordat wij vertrekken, belichten wij eerst een actueel thema in de zorg. 

Het Programma

Het programma van onze wielerevenementen combineert sportiviteit en inhoud. Het is even aantrekkelijk als doelgericht: we genieten eerst van een overheerlijke en gezonde lunch en stappen dan op de fiets voor onze toertocht. De lengte van de route is circa 80 kilometer. We sluiten de dag af met een gezellige en aangeklede borrel: de ideale gelegenheid om na te praten en op informele wijze vakgenoten te ontmoeten. Geen van de deelnemers gaat deze dag met een lege maag naar huis!

Fiets ook met ons mee!

Door deel te nemen heb je niet alleen een hele leuke en zinvolle dag, je draagt ook bij aan je eigen vitaliteit of die van je medewerkers en of relaties. Kijk voor meer informatie op The Food Office Business Vitality.