Click here for English English
The Food Office

The Food Office is van gezond en gelukkig leven.
Sportief bezig zijn is daar onlosmakelijk mee verbonden.
Daarom organiseren we elk jaar twee fantastische wielerevenementen.
Fiets je met ons mee?

TOUR FACILITAIR

Fietsen draagt bij aan een gezonde levensstijl. Wie meedoet aan onze Tour Facilitair – op de facilitaire kalender sinds 2016 – geeft zijn lichamelijke en mentale gezondheid een plezierige boost. We rijden de Tour Facilitair elk jaar op de eerste woensdag in juni. In de afgelopen edities namen we zo’n 120 facilitair professionals mee op een prachtige tocht van ongeveer tachtig kilometer.

DOE JE MEE?

Opdrachtgevers, leveranciers en consultants: iedereen die actief is in het facilitaire werkveld en die van fietsen houdt, is welkom! Neem voor meer informatie een kijkje op de website van Tour Facilitair

OMLOOP VAN DE ZORG

Ons fietsevenement Omloop van de Zorg organiseren we exclusief voor zorgprofessionals. Elk jaar, op de laatste donderdag in juni, staan we op de pedalen en fietsen we een aantrekkelijke route door het Nederlandse landschap.

GEZOND LUNCHEN

Het programma combineert sportiviteit en inhoud. Na het ontvangst belichten we een actueel thema in de zorg. Na de lunch stappen we op de fiets voor onze toertocht. We sluiten de dag af met een aangeklede borrel: dé ideale gelegenheid om na te praten over de gezellige dag en op informele wijze vakgenoten te ontmoeten. Kijk voor meer informatie op www.omloopvandezorg.nl.