Benchmark Verkoopprijzen voor Cateringdiensten Techbedrijf
Terug naar overzicht Hoe een marktonderzoek inzicht geeft én je helpt met het bepalen van de juiste prijs Stel je voor: jouw bedrijfsrestaurant staat bekend om uitstekende kwaliteit, maar je medewerkers vinden de prijzen te hoog. Zijn die prijzen echt te hoog of is het een kwestie van perceptie? Hoe ontstaat deze perceptie en wat […]
Museum Boerhaave
Terug naar overzicht Museum Boerhaave: een succesvolle opdracht dankzij detachering Heb je ooit zo’n tekort aan personeel gehad dat het je bedrijfsvoering enorm beïnvloedde? Of heb je weleens nagedacht over het herstructureren van je restaurant- en cateringdiensten, maar weet je niet waar te beginnen? Bij Museum Boerhaave liepen ze hier ook tegenaan, totdat ze onze […]
TU Delft
Terug naar overzicht Een verbeterde samenwerking én meer duurzaamheid voor TU Delft Wat doe je wanneer een nieuwe leverancier niet aan je verwachtingen voldoet? En hoe bereik je vervolgens wél een optimale samenwerking? Bij TU Delft weten ze er alles van. Lees hier hoe wij werkomgeving uiteindelijk verbeterden door middel van contractmanagement. Lorem ipsum dolor […]
Waterschap Rijn & IJssel
Terug naar overzicht Versterk de samenwerking met leveranciers: case Waterschap Rijn & IJssel Houden jouw leveranciers zich wel aan de gemaakte afspraken? Hoe kom je daar precies achter? En kun je door middel van audits en workshops de samenwerking verbeteren? Bij Waterschap Rijn & IJssel waren ze benieuwd, want verbeterpunten in de samenwerking waren welkom. […]
Saxion
Terug naar overzicht Hoe een succesvolle samenwerking met Hogeschool Saxion tot stand kwam Tijdens de COVID-19-pandemie vroeg Hogeschool Saxion om advies over hun huidige contracten, aangezien de scholen gesloten waren. Het succes van deze samenwerking leidde tot een uitbreiding van onze betrokkenheid. We werden gevraagd om te helpen bij de aanbesteding voor warme dranken en catering, […]
Stedin
Terug naar overzicht Nieuwe kantoorruimte DNWG: een succesverhaal van innovatie en flexibiliteit In 2021 onderging het kantoor van DNWG in Goes een ingrijpende transformatie naar een Stedin-locatie, inclusief de realisatie van een gloednieuw restaurant. Ons werd gevraagd om het functioneel ontwerp te ontwikkelen, inclusief installatietekeningen en bestek, als voorbereiding op de aanbesteding van de bouw. […]
TU Delft Faculty Club
Terug naar overzicht Hoe TU Delft met de Faculty Club een duurzaam restaurant realiseerde Hoe realiseer je een high-end restaurant bij een van de grootste universitaire campussen in Nederland? TU Delft weet er alles van. Zij zochten naar een levendig ‘dorp’ op de campus, waar interactie en uitwisseling centraal staan. Het College van Bestuur had […]
Martini Ziekenhuis
Terug naar overzicht Waarom het Martini Ziekenhuis koos voor een uitdagende aanbesteding om zo het meest gezonde ziekenhuis van Nederland te worden Wanneer je cateringcontract bijna afloopt sta je als organisatie voor een belangrijke keuze: ga je het huidige contract verlengen óf ga je de markt verkennen en een nieuwe aanbesteding uitschrijven? Het Martini Ziekenhuis […]
Veiligheidsregio Utrecht
Terug naar overzicht Hoe we duurzame koffiebekers implementeerden bij Veiligheidsregio Utrecht Duurzaamheid is een belangrijk thema bij onze opdrachtgevers. Zo ook voor de Veiligheidsregio Utrecht (VRU). Al die wegwerpbekers vonden zij écht niet meer van deze tijd en met het zicht op de aangescherpte SUP-wetgeving werd het tijd om daar iets aan te doen. De […]
Opstellen en implementeren Banquetingbeleid voor Techbedrijf
Terug naar overzicht Hoe we in 4 stappen een innovatief banquetingbeleid bij een techbedrijf realiseerden Bij The Food Office houden we wel van een uitdaging. Voor een toonaangevend techbedrijf in Zuid-Nederland hebben we onlangs een nieuw banquetingbeleid ontwikkeld én geïmplementeerd. Een mooie opdracht, die transparantie bracht in het banquetingproces met de twee cateraars die onze opdrachtgever […]