Click here for English English
The Food Office

The Food Office breidt uit!
Ben jij onze nieuwe, doelgerichte en eigenwijze adviseur?

THE FOOD OFFICE GROEIT! DURF JIJ HET AAN OM MEE TE GROEIEN?

Onze ambities kennen geen grenzen en steeds meer opdrachtgevers weten de weg naar The Food Office te vinden. Met onze doelgerichte, eigenwijze en transparante werkwijze maken wij het verschil in de markt. Dit is iets waar wij ontzettend trots op zijn! Als gevolg van onze groei zoeken wij een nieuwe adviseur. In deze rol geef jij maximaal invulling aan jouw liefde voor lekker, goed en gezond eten en drinken en zet jij jouw talenten voor de volle 100% in!

BEN JIJ DIE DOELGERICHTE EN EIGENWIJZE ADVISEUR DIE WE ZOEKEN?

Wil jij werken in een compact en ambitieus team, hard werken en plezier hebben in jouw werk? Dan is dit jouw job! Wie ben jij? Je houdt van lekker eten en drinken, maar dat is logisch. Je krijgt energie van complexe en uitdagende opdrachten. Je adviseert en ondersteunt onze opdrachtgevers op het gebied van catering en vending. Hard werken is slechts één kant van de medaille: samen met jouw collega’s en opdrachtgevers leuke dingen doen, is de andere kant. Je bent doelgericht, ziet kansen en bent veelzijdig, excelleert zowel zelfstandig als in teamverband. En tot slot, je denkt graag mee over de koers van ons bureau. Heel mooi. Dan ben jij onze nieuwe adviseur! Wij bieden je een uitdagende functie waarin jij jouw kwaliteiten verder kan ontwikkelen.

Wat breng jij mee? Jij…

  • houdt van lekker, goed en gezond eten en drinken
  • hebt veel kennis van de markt catering en vending
  • bent zelfstandig, doelgericht, eigenwijs en transparant
  • bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk
  • houdt van hard werken en van ontzettend veel plezier maken
  • houdt ervan om te fietsen... niet noodzakelijk, wel een pré :)

HET ROZE VAN THE FOOD OFFICE

Het is fijn als jij voldoet aan de bovenstaande kenmerken. Maar wat nog belangrijker is, is dat je kunt en wilt werken vanuit ‘het roze van The Food Office’. Wij werken namelijk omdat ons werk leuk is, niet omdat het moet. En wij werken op basis van gelijkwaardigheid. Jouw mening doet ertoe. Jij levert vanuit jouw talent een bijdrage aan het team. Iedereen heeft een eigen expertise en samen streven we naar tevreden opdrachtgevers. Niet meer, niet minder.

Voor wat hoort wat!

Wij belonen jouw inzet op een marktconforme manier, passend bij jouw opleiding en ervaring.
Jij bent wel op een punt in jouw carrière gekomen waarop je beseft dat plezier hebben in alles wat je doet minimaal zo belangrijk is als een goed salaris. 

Verras en inspireer ons...

Ben jij onze nieuwe adviseur? Verras en inspireer ons en stuur jouw bericht naar Pieter van de Graaf (pieter@thefoodoffice.nl).
Heb je vragen en of opmerkingen? Stuur ons ook dan een bericht of geef ons een belletje.

 

Ja, ik ben jullie nieuwe adviseur